Mirage Brands Ferrera Stiletto Rouge Eau de Parfum за жени 100 ml

категория: Eau de Parfum
1x
Код на продукта: 97557 Не е наличен Следете наличност на продукт 8,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Mirage Brands Ferrera Stiletto Rouge Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марка Mirage Brands принадлежи на американската търговска компания Advance Distributors, която е създадена през 1974 г., днес работи в редица индустрии. Mirage Brands са вдъхновени от световноизвестните парфюми за жени и мъже, но въпреки това те са отличителни аромати, на чието качество и произход можете да се доверите на 100%. Атрактивните композиции могат да бъдат страхотен подарък за вас и вашите близки.

Например, Mirage Brands Paris Lights е по-евтина алтернатива на първия аромат на Paris Hilton, кръстен на нея и лансиран през 2005 г., коктейл от пъпеш, ябълка и праскова с подтонове на фрезия, мускус и сандалово дърво. Съблазнителният Viva La Juicy Sucré можете да откриете в по-достъпната марка Mirage Viva Las Vegas Sweet. Парфюм Mirage Brands Mysterious е сполучлива имитация на популярния Fantasy от Бритни Спиърс. Господата също ще останат доволни - Mirage Bra Classic Classic Blue е вдъхновен от луксозния френски парфюм Bleu de Chanel. Гарантираме, че ще бъдете впечатлени и от другите парфюми Mirage Brands. Поръчайте цялата серия и ги носете според настроението си!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Ани

Трайност и стил

  • Парфюмите са трайни, нежни и леки, препоръчвам!!
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: