Подарък с Lancaster!

Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Масажни масла

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Масажни масла

Добре подбраното масажно масло и добре изпълненият масаж на тялото могат да ви избавят от неприятните болки в мускулите и ставите. В същото време масажното масло предизвиква релаксиращи усещания и в зависимост от вида на съдържащите се вещества в него може да хидратира и подхранва кожата. Кокосовото масло е добре познато заради своите масажни, козметични и кухненски приложения.

Как да използваме масажното масло?

Нанесете необходимото количество масажно масло върху чиста кожа и го втрийте добре. Някои масла са предназначени за определена част от тялото или за решаване на конкретен проблем.

Предложения за масажни масла от реномирани марки

Масажните масла на марки като Kallos Cosmetics, Dermacol, Renovality и Kneipp са популярни и се включват в състава на подаръчни комплекти. Други популярни масажни масла се произвеждат от Salus, The Body Shop или Diet Esthetic. Можете да опитате и масажния балсам с арника на Weleda, който придава на кожата еластичност и приятно усещане за топлина. Той засилва кръвообращението и загрява мускулите като предотвратява крампите. Подпомага естественото обновяване на кожата.

Защо да използваме масажно масло?

Ароматните масажни масла помагат за отпсукането на тялото. Различните марки предлагат масажни масла, които биха направили всеки масаж неповторимо изживяване. Маслото за масаж подхранва кожата на цялото тяло и хидратира в дълбочина. Кокосовото масло например е едно от маслата с най-много приложения. Освен за масаж, то може да бъде използвано за коса и дори в кулинарията. Масажите с ароматни масла отпускат тялото, премахват напрежението в мускулите и болката в ставите.

Доставка:
Сертификати: