Makeup Revolution London I Heart Revolution Chocolate Палитра сенки за очи с форма на шоколад за жени 18 гр
Нюанс: Sprinkles

1x
Код на продукта: 98715 Налични над 10 бр
 
 
18,20 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Makeup Revolution London I Heart Revolution Chocolate Сенки за очи
Подаръчни комплекти Makeup Revolution London I Heart Revolution Chocolate Сенки за очи купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Открийте популярната декоративна козметика Makeup Revolution London. Вероятно вече знаете, че идва при нас точно от сърцето на британската столица. Лондон е град, който смесва разнообразни влияния от различни култури и националности, а гамата на Makeup Revolution London е също толкова разнообразна. Подарете си оригинален отличителен външен вид, който лесно можете да променяте всеки ден. Makeup Revolution ще ви зарадва с нови нюанси и текстури. Изберете си любими!

Защо трябва да изберете Makeup Revolution London?

След като пробвате веднъж козметика Makeup Revolution London, това вероятно ще бъде началото на дългогодишно приятелство. Може да не останете с един продукт и козметичната ви чанта постепенно ще започне да се пълни с гримове. В началото със сигурност ще бъдете запленени от атрактивните цени. Ще се възхитите на дизайна, модерните нюанси и най-вече високото качество. Makeup Revolution London следва модните тенденции и неуморно въвежда все нови и нови продукти. И ако обичате животни, определено ще ви очарова факта, че тази марка не тества нито един от своите продукти върху животни.

Сенки за очи и още много легендарни продукти

Безспорно най-популярните продукти на Makeup Revolution London включват невероятни палитри сенки за очи на страхотна цена. Изберете естествени нюанси или експериментирайте със сенки за очи в смели цветове. Тяхната богата пигментация обещава перфектно богат цвят и вие ще бъдете пленени от тяхната издръжливост. Това не е всичко. Милиони жени са влюбени в коректори, хайлатъри, ружове и пудри, както и ярки червила, очна линия, грим и фиксатори. Изберрахте ли си вече продукт от Makeup Revolution London?

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Снежана С.

Препоръчвам съвсем горещо , особено на намаление!!!

  • -За тази цена палитрата е просто страхотно попадение
  • -Има както матови , така и шимъри и може да се направи цялостен грим
  • -Опаковката изглежда като на по-висок клас козметика и се усеща по-тежка в ръката
  • -Повечето цветове са доста пигментирани, имат лека прашливост , но за тази цена се преживява :)
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: