Makeup Revolution London Forever Flawless Палитра сенки за очи за жени 19,8 гр
Нюанс: Optimum

1x
Код на продукта: 98700 Налични от 3 до 5 бр.
 
 
20,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Makeup Revolution London Forever Flawless Сенки за очи
Подаръчни комплекти Makeup Revolution London Forever Flawless Сенки за очи купете изгодно в различни подаръчни комплекта:

Описание на продукта

Открийте популярната декоративна козметика Makeup Revolution London. Вероятно вече знаете, че идва при нас точно от сърцето на британската столица. Лондон е град, който смесва разнообразни влияния от различни култури и националности, а гамата на Makeup Revolution London е също толкова разнообразна. Подарете си оригинален отличителен външен вид, който лесно можете да променяте всеки ден. Makeup Revolution ще ви зарадва с нови нюанси и текстури. Изберете си любими!

Защо трябва да изберете Makeup Revolution London?

След като пробвате веднъж козметика Makeup Revolution London, това вероятно ще бъде началото на дългогодишно приятелство. Може да не останете с един продукт и козметичната ви чанта постепенно ще започне да се пълни с гримове. В началото със сигурност ще бъдете запленени от атрактивните цени. Ще се възхитите на дизайна, модерните нюанси и най-вече високото качество. Makeup Revolution London следва модните тенденции и неуморно въвежда все нови и нови продукти. И ако обичате животни, определено ще ви очарова факта, че тази марка не тества нито един от своите продукти върху животни.

Сенки за очи и още много легендарни продукти

Безспорно най-популярните продукти на Makeup Revolution London включват невероятни палитри сенки за очи на страхотна цена. Изберете естествени нюанси или експериментирайте със сенки за очи в смели цветове. Тяхната богата пигментация обещава перфектно богат цвят и вие ще бъдете пленени от тяхната издръжливост. Това не е всичко. Милиони жени са влюбени в коректори, хайлатъри, ружове и пудри, както и ярки червила, очна линия, грим и фиксатори. Изберрахте ли си вече продукт от Makeup Revolution London?

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

 • 100 % от клиентите го препоръчват
 • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Яна Й.

Препоръчвам с 2 ръце. Уникални палитри, които ми станаха любими. Имам и двата варианта с цветове и розовеещите и космическата палитра. Тази с розовите цветове дори ми допада повече от доста по-скъпи палитри, киито имам.

 • Уникални цветове.
 • Лесно разнасяне.
 • Уникална текстура.
 • Добра пигментираност.
 • Отлична цена.
 • Стабилна и много красива опаковка.
 • Добър подбор на цветове
 • Леко прашливи(блестящоте цветове)
 • Неудобни за пътуване, което мен не ме спира да ги взимам с мен.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: