Душ гел Gabriella Salvete ПОДАРЪК при покупка на козметика за тяло над 10 лв.

Maison Francis Kurkdjian Petit Matin Eau de Parfum Пълнител 3x11 ml унисекс

Код на продукта: 122295 Налични от 3 до 5 бр.
 
 
141,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Maison Francis Kurkdjian Petit Matin Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Maison Francis Kurkdjian Petit Matin Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марка Maison Francis Kurkdjian е представена за първи път на света през 2009г. Нейният основател е един от най-уважаваните парфюмеристи в света Francis Kurkdjian. Дизайнерът за марката казва: "Реших да поставя думата "Maison"пред името си. Това не е просто стилистично намерение, а по-скоро искам да изразя това, в което вярвам: къщата има душа и история, там живеят приятели и деца. Всички тези емоции, свързани с думата „къща“, оживяват в мечтата ми: да създам около мен аура на голямо щастие, така че да ми позволят да вдъхновявам и радвам другите.” Франсис Куркджиян.

Френски нишови парфюми

Марка Maison Francis Kurkdjian предлага на пазара съвършено композирани нишови парфюми. Нишовите парфюми продължават традицията на класическото парфюмерийно майсторство. При тяхното производство се поставя акцент върху подбраните съставки, а тяхното съвършенство се крие в дългия и сложен производствен процес. Нишовите парфюми са създадени и за най-взискателните клиенти.

Съвършенството е в детайлите

Френски нишови парфюми Maison Francis Kurkdjian ще ви впечатлят с класика, безвремие и перфектна хармония на отделните компоненти. Бъдете свободни, чувствеността с парфюмите Maison Francis Kurkdjian.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: