Lip Smacker Coca-Cola Can Collection Подаръчен комплект балсам за устни 6 x 4 g + метална кутия

          
В наличност   |  (ID: 141926)
11,40 лв

Описание

Търсите ли малък подарък, който ще зарадва децата ви, но няма да застраши здравето им? Заложете на детските балсами за устни Lip Smacker Coca-Cola! Те ще ви бъдат полезни, ако току-що сте имали посещение при лекар или ако на детето му предстои празник, дипломиране или друг важен повод.

Lip Smacker Coca-Cola: популярни детски балсами за устни

Балсамът за устни Coca-Cola може да бъде с класически, ванилов или черешов вкус, на стик или в чашка, но винаги на страхотна цена. Подобно на балсамите за устни за възрастни, тази детска козметика омекотява, изглажда и хидратира устните като им придава блясък и деликатен аромат. Балсамите за устни Lip Smacker Coca-Cola могат да се нанасят върху устните по всяко време на деня. Децата се наслаждават на аромата и вкуса им, докато за състоянието на устните им се полагат ненатрапчиви грижи.

Вкусният аромат, вкус и стил на Coca-Cola

Детски балсами за устни Lip Smacker Coca-Cola е една от най-търсените серии на Lip Smacker - американска марка, която съществува от 1973 г. насам. Компанията си партнира с производители на напитки и захарни изделия, така че разполага с идентични формули. Други балсами на марката са с герои от анимационни филми на Disney или кукли LOL Surprise. Компанията предлага на пазара и атрактивни подаръчни комплекти с няколко вида продукти за грижа за бебето. Не се колебайте, радостта на децата ви ще бъде безгранична, а цените на тази бебешка козметика ще ви изненадат приятно. Можете да започнете с Coca-Cola Lip Smacker балсами с вкус, мирис и стил на Coca-Cola.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: