Lanvin Éclat de Fleurs Eau de Parfum за жени

Описание

Каква е тайната на очарованието, елегантността и изискания стил на французойките? Разбере сами с френските парфюми от линията Lanvin Éclat. Тази серия представя няколко очарователни дамски аромата, които се отличават не само с опияняващи акорди на цветя и плодове, но и с изключителен дизайн на флакона.

Серия флорално- плодови аромати

Обичате ли люляк? Тогава един от най-популярните аромати на марката не бива да убягва от вниманието ви - Lanvin Éclat D'Arpege, лансирана през 2002 г. и описан като женствен, съблазнителен и чист. Няма как да не споменем и флорално-плодовото ухание на Lanvin Éclat de Nuit - дамски парфюм от 2018 г., създадена за вечер и специални поводи. Lanvin Éclat De Fleurs ще ви опияни с изискани флорални акорди. Този аромат е вдъхновен от една от най-силните емоции в света - любовта.

На кой от тези очарователни аромати от серията Lanvin Éclat ще се поддадете?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.5

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Л. В.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Като цяло парфюма си заслужава покупката. Марката като цяло е добра и цените са добри. Препоръчвам като нежен ежедневен аромат.

  • Траен е. След пресой върху кожата става по-приятен. Не е тежък.
  • Не е от незабравимите аромати, които като ги усетиш да кажеш: "Уаууу...", но не е и от тези, за които съжаляваш, че си похарчил пари.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Харесва ми

  • Харесва ми
Marta
Отзиви на посетители - Parfimo.bg

Уникален парфюм!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: