Безплатна доставка при всяка покупка от Hugo Boss!

Lacoste Pour Femme Elixir Eau de Parfum за жени 90 ml

          
В наличност   |  (ID: 88983)
80,40 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: 88984)
59,30 лв
В наличност   |  (ID: 88985)
51,80 лв

Описание

Lacoste Pour Femme Elixir е оптимистичен шипрово-флорен дамски аромат, представен от френската марка Lacoste в началото на 2019 г. Той ще се хареса на жени, които живеят пълноценно, радват се на малки неща, имат креативен ум. Тъмно лилавият флакон ни подсказва, че това е един типичен есенно-зимен аксесоар. Въпреки това е изключително подходящ за носене през деня.

Насладете се на съблазнителен кехлибар, кедър и ветивер

Композицията на дамски парфюм Lacoste Pour Femme Elixir започва с игра между жасмин, мандарина и розов пипер, към които в сърцето бавно се добавят гардения и бадемово-ванилово дуо. Шипровата база е съставена от кехлибар, дървесни тонове на кедър и ветивер, които са допълнени от пачули, ванилия и тубероза. Парфюм Pour Femme Elixir е създаден да вдъхновява и подкрепя, да правите неща, от които да изпитвате удовлетворение.

Отново нещо за дами от френската марка Lacoste

Марка Lacoste с типичното лого на крокодил е основана през 1933 г. от тенисиста Рене Лакост, когато той приключва спортната си кариера. Изборът на лого е повлиян от прякора Крокодил, даден му от американски журналисти. В наши дни марката Lacoste произвежда облекла, обувки, кожени изделия, часовници, популярни мъжки и дамски парфюми. Заложете на вдъхновяващия парфюм Lacoste Pour Femme Elixir с привлекателен лилав флакон и разбира се с емблематичното лого.

Парфюмът на LACOSTE е вече с нов външен вид от 2021 г. Ще получите любимия си аромат от нас със стария или с новия дизайн, понеже разполагаме и с двата варианта на склад (до изчерпване на количествата). Ароматът и състава на парфюма обаче остават абсолютно същите.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Яница

Препоръчвам

  • Прекрасен, зимен аромат
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: