Lacoste Pour Femme Elixir Eau de Parfum за жени 90 ml

категория: Eau de Parfum
1x
Код на продукта: 88983 Налични над 10 бр
 
 
70,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Lacoste Pour Femme Elixir Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Lacoste Pour Femme Elixir Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Lacoste Pour Femme Elixir е оптимистичен шипрово-флорен дамски аромат, представен от френската марка Lacoste в началото на 2019 г. Той ще се хареса на жени, които живеят пълноценно, радват се на малки неща, имат креативен ум. Тъмно лилавият флакон ни подсказва, че това е един типичен есенно-зимен аксесоар. Въпреки това е изключително подходящ за носене през деня.

Насладете се на съблазнителен кехлибар, кедър и ветивер

Композицията на дамски парфюм Lacoste Pour Femme Elixir започва с игра между жасмин, мандарина и розов пипер, към които в сърцето бавно се добавят гардения и бадемово-ванилово дуо. Шипровата база е съставена от кехлибар, дървесни тонове на кедър и ветивер, които са допълнени от пачули, ванилия и тубероза. Парфюм Pour Femme Elixir е създаден да вдъхновява и подкрепя, да правите неща, от които да изпитвате удовлетворение.

Отново нещо за дами от френската марка Lacoste

Марка Lacoste с типичното лого на крокодил е основана през 1933 г. от тенисиста Рене Лакост, когато той приключва спортната си кариера. Изборът на лого е повлиян от прякора Крокодил, даден му от американски журналисти. В наши дни марката Lacoste произвежда облекла, обувки, кожени изделия, часовници, популярни мъжки и дамски парфюми. Заложете на вдъхновяващия парфюм Lacoste Pour Femme Elixir с привлекателен лилав флакон и разбира се с емблематичното лого.

Подобни продукти Подобни на Lacoste Pour Femme Elixir

Харесвате ли аромата на Lacoste Pour Femme Elixir? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Lacoste Pour Femme Elixir и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Яница

Препоръчвам

  • Прекрасен, зимен аромат
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: