Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche Eau de Toilette за мъже

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Мъжки парфюм Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche (Edt) е енергична композиция от 2018 г. Ефектният цитрусово-воден аромат е създаден едновременно с версията за жени. Флаконът е оцветен в лимоненожълт цвят, който красноречиво подсказва, че това е свеж аромат, предназначен за мъже, които обичат спорта. Всички парфюми от серията "Eau Fraiche" се отличават със свежи акорди, подходящи за горещите летни дни.

Модерен спортен аромат

Парфюм Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche (Edt) започва с лимонени и водни тонове. Сърцето е с доминиращи акорди от популярния ликьор limoncello и свежи зелени листенца. В основата ще усетите мъжки афродизиачни компоненти - пачули, кедрово дърво и мускус. Мъжки парфюм Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche (Edt) запазва традицията на френската марка Lacoste, основана от тенисиста Рене Лакост през 1933 г. Благодарение на небрежната елегантност, вие ще бъдете истински джентълмени.

За любителите на лимончело

Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche и любителите на лимончелото. Лимончело е традиционен италиански ликьор, направен от жълти и сочни лимони, предимно от Амалфи, обикновено се сервира след хранене като дижестив, ледено студен, в малка и охладена чаша. Не пропускайте шанса да се насладите на мъжки парфюм Eau de Lacoste L.12.12 Eau Fraiche (Edt), както и на едно лимончело.

Парфюм Lacoste е с нов външен вид от 2021 г. Ще получите любимия си аромат от нас със стария или с новия дизайн, защото разполагаме и с двата варианта на склад (до изчерпване на количествата). Ароматът и съставът на парфюма остават абсолютно същите.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Доставка:
Сертификати: