L´Biotica Brow Styler Medium Brown Спирала за оцветяване и фиксиране на веждите за жени 4 ml
Нюанс: Medium Brown

Код на продукта: 98231 Не е наличен Следете наличност на продукт 14,30 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти L´Biotica Brow Styler Спирала за вежди купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Историята на полската марка L´Biotica, която предлага ефективни дермокозметични продукти, започва да се пише през 2005 г. Всеки от продуктите на тази марка се основава на високо качество и ефективност. Козметика L´Biotica се разработва в специализирани лаборатории и преминава през строги дерматологични тестове. L´Biotica се предлага в над 5000 аптеки и други търговски мрежи. Вярваме, че продукти L´Biotica ще ви позволят да откриете естествената красота и ще поглезите сетивата си с аромат, цвят и перфектна консистенция, като същевременно гарантира ефективна превенция на отрицателните въздействия на околната среда.

L´Biotica: Марка за вашата красота

Искате ли да пробвате ефективните продукти на козметика L´Biotica? Красотата за вашите мигли и вежди ще се погрижи L´Biotica Active Lash - серум за подсилване и растеж на миглите. Уникалният състав на формулата укрепва миглите, насърчава растежа на нови. L´Biotica Brow Styler съдържа екстракт от къна, биотин и копринени протеини, за да придадете на веждите ви желаната форма и цвят.

Наградената козметика L´Biotica

Продуктите за красота L´Biotica са спечелили множество награди, включително Best in Poland, Consumer Laurel, Dynamic Company и Good Brand.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: