Chloé Козметична чантичка при всяка покупка от марка Chloé!

Karl Lagerfeld Kapsule Light Eau de Toilette

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Марката Karl Lagerfeld е отличителна и оригинална като самия Карл, нейният основател, един от най-влиятелните и уважавани модни дизайнери от края на 20-ти век. Парфюмите на френска модна къща Karl Lagerfeld ще зарадват клиентите, които търсят нещо специално. Обикновено парфюмите се предлагат едновременно както в дамски, така и в мъжки вариант: например композициите Paradise Bay и Private Club през 2015г. или Ocean View през 2016г. Ароматите черпят вдъхновение от изчистените линии – точно като дрехите на Karl Lagerfeld.

Karl Lagerfeld: Талантлив художник и дизайнер

Известният дизайнер с немски произход Karl Lagerfeld (1933–2019), известен със своята бяла коса и стилни черни очила, работи в модния сектор от 1955г. През 1983г става главен дизайнер на Chanel, а преди това твори за Balmain, Fendi и Chloé. Якета в ярки цветове или меки трикотажни изделия са описани в модната индустрията като интелигентни и секси. Той прави дизайна на дрехите на певиците Кайли Миноуг и Мадона. Името на ексцентричния художник също се свързва с фотографията , а през 1978г. стъпва и в света на парфюмерията.

Известни парфюми Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld е изключително загадъчна и противоречива личност. Той е художник, фотограф и дизайнер. Първият парфюм Karl Lagerfeld е лансиран през 1978 година. Един от парфюмите му - Sun, Moon, Stars, жъне небивал успех през 90-те години. Не може да се отрече и славата на Karl Lagerfeld for Her и Karl Lagerfeld for Him от 2014 г. През 2017г. успешно се предлагат Fleur de Pecher (за жени) и Bois de Vétiver (за мъже). Целта на Karl Lagerfeld е да създаде ежедневни аромати, които можете да носите в офиса или в свободното си време. Днес парфюмите му се създават в сътрудничество с Tommy Hilfiger. Като допълнение към ароматите Karl Lagerfeld предлага и козметика. С оригинална козметика Karl Lagerfeld ще се чувствате страхотно и ще изглеждате великолепно. Знаете ли, че можете да комбинирате различни парфюми Karl Lagerfeld. Ако обичате да бъдете под светлините на прожекторите, непременно ги изпробвайте!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: