🎁 Подарък при покупка Essence

 

Juicy Couture Viva La Juicy La Fleur Eau de Toilette за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

През 2006 г. Juicy Couture, съвместно с парфюмериста Хари Фремонт (Harrym Fremontem), създават парфюм Juicy Couture, който толкова развълнува професионалните среди, че е обявен за най-добър дамски аромат за 2007 г. Изглежда като бижу, той е лек, свеж, но не е дързък, секси или натрапчив... Трябва да го изпробвате! В композицията на Juicy Couture ще ви впечатлят сладките акорди на тубероза и лилия, преплетени със съблазнителен карамел и френски десерт крем брюле. Популярен е и флорално-плодовият младежки аромат Viva La Juicy (2008 г.), който поставя началото на цяла серия.

Juicy Couture: Изящен и закачлив аромат

Американската марка Juicy Couture е създадена в Лос Анджелис едва през 1997 г., но бързо става популярна. Клиенти са ѝ предимно момичета и млади жени, които предпочитат цветни модни дрехи със забавни елементи, както и чанти, обувки и нестандартни аромати. Парфюми Juicy Couture са на пазара от 2007 г. - предлагат предимно дамски, но могат да се похвалят и с мъжки парфюм Dirty English (2008 г.). Поп легендата Мадона също е една от почитателките на марката.

С Juicy Couture животът веднага става по-цветен

Отличен избор за весели момичета е парфюм Juicy Couture Viva La Juicy Soirée, който ще ви отведе на диво парти с маски. Ще се насладите на райските плодове, изкусителни флорални елементи и мускус. Подходящ е за вечер или за лежерни дни, в които искате да оставите ежедневните проблеми зад гърба си. Романтиците ще харесат Couture Couture EDP (2009), целогодишен аромат с акорди на слива и жасмин. Флиртувайте, забавлявайте се, живейте пълноценно всеки ден с парфюми Juicy Couture!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Доставка:
Сертификати: