До два подаръка при покупка Marc Jacobs!

Jo Malone Grapefruit Одеколон 30 ml увредена опаковка

          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 135340)
116,60 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Световноизвестната лондонска марка Jo Malone предлага на пазара луксозна козметика за тяло и парфюми. Ароматните композиции са вечни и елегантни в неповторим британски стил.

История на марка Jo Malone

Джо Малоун още от дете започва да събира най-различни цветя в градината, за да прави сапуни от тях. В началото на своята кариера изработва букети през деня, а през нощта като козметик. В знак на благодарност към клиентите, които се завръщат за повторни процедури дизайнерката започва да подарява аромати, създадени от нея. Постепенно парфюмите се превръщат в сензация. Ентусиазмът на доволните клиентите я насърчават за откриване на собствен бутик, в който да продава парфюми, козметика за тялото и аромати за дома.

Красота в малките неща

Повечето парфюми Jo Malone се състоят от една съставка, две или най-много три. Тази уникална формула дава възможност на почитателите на марката сами да сътворяват своите композиции, като използват разнообразие от аромати. Можете да заложите на освежаващи цитруси, вкусни плодови нотки, екзотични цветни акорди, пикантен или дървесен аромат! Потопете се в оживената атмосфера на Лондон и открийте света на дизайнерските парфюми и одеколони Jo Malone!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Доставка:
Сертификати: