Jimmy Choo Jimmy Choo L´Eau Eau de Toilette за жени

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: )
46,00 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Парфюм Jimmy Choo Jimmy Choo L'Eau стартира през 2017 г. Ароматът на дамите е предназначен за елегантна жена, която е готова да съблазни всеки мъж.

Оригиналната изработка е съставена от бергамот и интензивен хибискус, които вървят ръка за ръка с божура, която искри блестящ нектарин. Базовите нотки са симфония от кедров и мускусен тон. Флаконът е вдъхновен от красотата на венецианското стъкло от архипелага Murano. С парфюм Jimmy Choo L'Eau ще се почувствате секси и неустоима.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим парфюм

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Прекрасен и стилен парфюм ! Мирише много приятно !

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любимия ми аромат.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: