Jaguar Classic Chromite Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

3x

Описание на продукта

Мъжкият парфюм Jaguar Classic Chromite е лансиран през 2017 г. Създаден за силния, съвременен мъж, който не се страхува да поеме рискове. Той обича да пътува, чувството за свобода и води екстремен начин на живот.

Харизматичният аромат на Classic Chromite се отваря със състав на сочна мандарина, кисела зелена ябълка и изискано докосване на тамян, а кедъра върви ръка за ръка с пачули. Парфюм Classic Chromite завършва с абраксан и деликатна пралина.

Мнения за продукта 4.8
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 3оценки от потребители

Оценка 3x


Илиян

Отличен! Мъжествен и дързък аромат.

  • Запомнящ се аромат. Просто е върхът !
Милен

Да истински е 6

  • Невероятен
ЯНИЦА Н.

Много добър за тази цена

  • Класически мъжки аромат. Добра трайност

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: