Jaguar Classic Chromite Eau de Toilette за мъже 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 79678 Налични над 10 бр
25,60 лв Спестявате 7,30 лв (28%)
18,30лв
Срок на доставка:
около 3 работни дни

Описание на продукта

Мъжкият парфюм Jaguar Classic Chromite е лансиран през 2017 г. Създаден за силния, съвременен мъж, който не се страхува да поеме рискове. Той обича да пътува, чувството за свобода и води екстремен начин на живот.

Харизматичният аромат на Classic Chromite се отваря със състав на сочна мандарина, кисела зелена ябълка и изискано докосване на тамян, а кедъра върви ръка за ръка с пачули. Парфюм Classic Chromite завършва с абраксан и деликатна пралина.

Мнения за продукта 4.5
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

ЯНИЦА Н.

Много добър за тази цена

  • Класически мъжки аромат. Добра трайност
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: