Issey Miyake L´Eau D´Issey Summer 2016 Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

3x
Код на продукта: 63515 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Issey Miyake представя новите издания на марката: оригиналните аромати L´Eau D´Issey Summer 2016 и L´Eau D´Issey Summer 2016 Pour Homme. Новите издания за лято 2016 са произведение на Michelle McKinney и Alberto Morillas. Дамският парфюм Issey Miyake L´Eau D´Issey Summer 2016 е весел цветно- плодов аромат, вдъхновен от свежестта на екзотичната гуава. Съставът се отваря със свежите акорди на личи и грейпфрут, които водят до сърцето на екзотични плодове и маракуя. Базата завършва с аромат на ванилия и дървесни нотки.

Мнения за продукта 4.8
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 3оценки от потребители

Оценка 3x


Мария

Перфектният летен аромат според мен. Супер свеж и приятен!

Мария

Страхотен ❤️

  • Страхотен,нежен и опияняващ.Препоръмвам
Kristina

Тропически, летен аромат. След успокояване на връхните нотки остава типичният, лек, чист морски аромат на оригинала.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: