HUGO BOSS Boss The Scent Absolute Eau de Parfum за мъже 50 ml

Код на продукта: 104082 Налични от 1 до 3 бр.
 
 
64,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти HUGO BOSS Boss The Scent Absolute Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Абсолютно перфектен мъжки аромат? Да, това е възможно. Парфюм HUGO BOSS Boss The Scent Absolute е ориенталско-пикантна композиция, която ще се превърне във вашето тайно оръжие в играта на съблазняването, представен на пазара през 2019 г., наследник на своя предшественик HUGO BOSS Boss The Scent. Този богат, чувствен и плътен аромат, скрит в елегантен флакон, което допълнително подчертава луксозния характер на аромата.

Ориенталско-пикантен мъжки парфюм от HUGO BOSS

Световноизвестната модна марка HUGO BOSS ще ви убеди, че перфектната композиция може да е базирана само на няколко внимателно подбрани ароматни съставки. Началните акорди принадлежат на пикантен джинджифил, сърцето бие в ритъма на maninka (тропичен плод), а базовите нотки се отличават с интензивния аромат на ветивер. Мъжки парфюм HUGO BOSS Boss The Scent Absolute е за мъже, които не се страхуват да се отличат от тълпата, имат силата и волята да бъдат лидерите на днешния ден.

Разгледайте

BOSS THE SCENT ABSOLUTE

ЗА НЕГО

По-богата и по-наситена интерпретация на оригиналния мъжки аромат BOSS The Scent.

С
ъздаден от парфюмера Бруно Йованович, BOSS The Scent Absolute за Него е изтънчен и завладяващ източен амбров аромат. Предлага се във флакон от тежко фасетирано стъкло, поставено в метален обков – за да улови и запази богатата наситеност на абсолютно пристрастяващата мъжка парфюмна вода. 
АРОМАТЪТ

Изследвайте богатата интензивност на аромата BOSS The Scent Absolute за Него. Пикантният джинджифил въвлича сетивата в могъщия акорд на плод манинка и корени мондиа, обгърнат в елегантен ветивер – и резултатът е парфюм, който води до абсолютно пристрастяване. 

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: