Head & Shoulders Supreme Softness Anti-Dandruff Шампоан за жени 250 ml

Код на продукта: 115464 Налични над 10 бр
 
 
5,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Head & Shoulders Supreme Softness Anti-Dandruff Шампоан купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Спечелете битката с пърхота с продуктите на марка Head & Shoulders , чиято история започва през 1948 г. Непрекъснати научни изследвания и сътрудничество с водещи световни експерти водят до създаването на козметика, лидер в борбата против пърхота на косата. Най-продаваните продукти Head & Shoulders са шампоани против пърхот за мъже, но в продуктовия каталог можете да откриете формули за суха, мазна, нормална или боядисана коса, разработени в зависимост от това кой тип коса е.

Коса без пърхот с марка Head & Shoulders

Тайната ключова съставка, която използват за създаването на шампоани и козметика за коса Head & Shoulders се нарича Pyriothine Zinc, която в същото време действа ефективно върху гъбичката, причинител на пърхота. Козметиката се отличава не само с ефективна рецепта, но и с много приятни аромати. Не пропускайте шампоан против пърхот с флорално-плодов аромат Head & Shoulders Smooth & Silky Anti-Dandruff или шампоан и балсам 2в1 против пърхот Head & Shoulders 2in1 Citrus Fresh .

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: