GUESS Seductive Homme Eau de Toilette за мъже 50 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 22068 Налични над 10 бр 19,00лв
Срок на доставка:
около 3 работни дни
Други варианти за GUESS Seductive Homme Eau de Toilette

Отстъпка 67 %  67 %
Налични над 10 бр
113,30 лв 37,40лв
Подаръчни комплекти GUESS Seductive Homme Eau de Toilette купете изгодно в 1 подаръчен комплект

=EDT 100 ml + дезодорант 226 ml

Отстъпка 17 %  17 %
Налични над 10 бр
46,60 лв 38,80лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Guess е основана от братята Georges, Armand, Paul и Maurice Marciano, родом от Мароко. През 80-те години Guess изработват дънки с красив дизайн, които са рекламирани от известни топ-модели, актриси и знаменитости. Марката е известна със своите чанти, аксесоари и парфюми. Първият парфюм Guess излиза на пазара през далечната 1990 година. Парфюми Guess много бързо стават известна и търсена по цял свят марка. Освен облекла, чанти и парфюми марка Guess предлага и козметика - парфюмни душ гелове, лосиони за тяло и дезодоранти.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

зоя г.

<p>Да, защото предлагате качество, ниски цени, много промоции и бърза доставка. Много сте коректни!</p>

  • <p>Като аромат е разкош. Много ми хареса, първо поръчах тестер, а сега оригинал защото ми е за подарък. Поръчайте го смело, няма да сбъркате, а доставката от парфимо както винаги е перфектна с най качествените аромати и цени бонбон. Благодаря на парфимо.бг</p>
  • <p>Няма такова</p>
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: