Guerlain My Supertips Midnight Secret Нощен крем за лице против признаци на умора за жени 15 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 74642 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
30,40лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Козметика Guerlain

Нощен серум за лице Guerlain Midnight Secret Late Night Recovery Treatment .

Серумът Guerlain Midnight Secret Night Late Night Recovery Treatment успешно се бори с признаците на стареене и умора. Хидратиращ кожата в дълбочина и придава стагащ ефект дълготрайно.

Ефекти:

  • Намаля признаците на умора и застаряване
  • Освежава и озарява кожата
  • Подхранва и хидратира

Употреба : Нанасяйте вечер върху добре почистена кожа.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: