Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 36638 Налични над 10 бр
79,90 лв Спестявате 11,60 лв (15%)
68,30лв
Срок на доставка:
около 3 работни дни
Други варианти за Guerlain La Petite Robe Noire Eau de Toilette

Отстъпка 12 %  12 %
Налични над 10 бр
104,90 лв 91,90лв

Отстъпка 16 %  16 %
Налични над 10 бр
88,90 лв 74,40лв

Отстъпка 23 %  23 %
Налични над 10 бр
78,50 лв 60,30лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
97,70лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Игрив, свеж и непредсказуем е парфюм Guerlain La Petite Robe Noire. Ароматът е вдъхновен от парижкия шик, грациозност и вечната черна малка рокля. Началото се отваря с бадеми, череша, бергатом и касис. Българската роза управлява сърцето. Ароматната база е съставена от сладката ванилия, бобчета Тонка, ирис и пачули. Парфюм La Petite Robe Noire е създаден от парфюмериста Thierry Wasser.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: