Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil Серум за лице за жени 30 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 103644 Не е наличен Следете наличност на продукт 78,00 лв
Други варианти за Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil Серум за лице
133,90 лв 94,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Линии и бръчки, Подхранване и регенерация, Стягане и лифтинг

Не е наличен
184,10 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Козметика Guerlain

Стягащ серум за лице Guerlain Abeille Royale Youth Watery Oil .

Благодарение на своята уникална формула, обогатена с мед и пчелно млечице от специален вид черни пчели, ефективно омекотява, изглажда и ревитализира кожата. Маслените микрокапсули, които се съдържат в продукта се абсорбират напълно и не оставят мазни следи след употреба. Кожата ви ще бъде брилянтно красива, гладка и копринено мека на допир с уникалния продукт Abeille Royale Youth Watery Oil.

Ефекти:

· Хидратира кожата

· Изглажда и омекотява

· Подобрява еластичността

· Изсветлява кожата

Употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете 2-3 капки от продукта всяка сутрин и вечер върху чиста кожа на лицето и шията преди употребата на любимия ви крем или серум за лице. Може да се използва и върху тялото вместо серум за тяло.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: