Goldwell Dualsenses Curly Twist Балсами за коса за жени

Описание

Марка Goldwell предлага козметика за грижа за косата и стилизиращи продукти. С Goldwell - вашия личен фризьор - винаги ще имате красива коса и прическа. Едни от топ продуктите на марката са: матираща вакса за коса Goldwell Style Sign Creative Texture Roughman, която прави косата блестяща, запазва формата си и не слепва. Шампоан за запазване на цвета за нормална до фина коса Goldwell Dualsenses Color Shampoo се отличава с приятен аромат и нежно измива косата.

Немска козметика за коса Goldwell

Вдъхновяващата марка Goldwell е създадена през 1948 г. в Германия и оттогава непрекъснато подобрява продуктите си и се разширява на световните пазари, като работи в тясно сътрудничество с фризьорските салони. Тя ги обучава, насърчава творчеството им и получава обратна връзка от тях за бъдещи иновации. Целта на Goldwell е всички продукти да се използват лесно и ефективно, като същевременно са възможно най-щадящи за косата, дори в домашни условия. Например през 2012 г., използвайки иновативната технология на Kao, марката разработва подхранваща дълготрайна боя без амоняк.

Съвети за продуктите на Goldwell

Популярен продукт на Goldwell е лак за коса със силна фиксация Salon Only Super Firm Mega Hold (600 ml), който прави косата лъскава и лесна за разресване. Изключително търсен е и шампоан за обем за фина до нормална коса Dualsenses Ultra Volume Shampoo (250 ml), който не съдържа силикон. Сред другите предпочитани продукти на Goldwell са шампоан за коса и тяло за мъже от 300 мл, шампоан за суха и чуплива коса от 250 мл, серум за топлинна защита от 100 мл. Гамата на Goldwell включва и много други шампоани, сух шампоан, гел за обем и форма, балсами, маски и вакси за различни типове коса, спрей за защита на косата и блясък, успокояващ серум за скалпа или спрей за грижа за цвета. Професионалните продукти за грижа за косата Goldwell се предлагат на много изгодни цени.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: