Elizabeth Arden Ceramide Daily Youth Restoring Подмладяващ серум за лице за жени 60 бр ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 80198 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за Elizabeth Arden Ceramide Daily Youth Restoring Серум за лице
131,00 лв 110,00лв
129,00 лв 89,70лв

Дехидратирана, Линии и бръчки, Подхранване и регенерация Бръчки

Налични над 10 бр
65,00 лв 63,80лв
66,50 лв 42,30лв
Подаръчни комплекти Elizabeth Arden Ceramide Daily Youth Restoring Серум за лице купете изгодно в 3 различни подаръчни комплекта:

=серум за лице в капсули 3 x 30 бр

Дехидратирана, Линии и бръчки Всички възрасти

Отстъпка 42 %  42 %
Налични над 10 бр
220,60 лв 129,00лв

=серум за лице в капсули 60 бр + дневна грижа за лице SPF30 15 ml + нощна грижа за лице 15 ml + серум за лице Superstart Skin Renewal Booster 5 ml

Линии и бръчки, Подхранване и регенерация Бръчки

Налични над 10 бр
122,00лв

=серум за лице в капсули 30 x 14 ml + околоочен серум в капсули Ceramide Capsules Daily Youth 30бр x 5,2 ml

Всички възрасти

Отстъпка 29 %  29 %
Налични над 10 бр
128,00 лв 91,50лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
55,10лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Марка Elizabeth Arden е основана през 1910 година от Florence Nightingale Grahamovou. Elizabeth Arden е между производителите на луксозни парфюми на приемливи цени. Парфюм Elizabeth Arden 5th Avenue и парфюм Green Tea са измежду най-известните аромати от тази марка с хиляди верни почитатели. Класически, дълготрайни, стилни и много елегантни парфюми Elizabeth Arden ще Ви изненадат приятно със своя прекрасен аромат, качество и цена. Освен тях компанията предлага козметика за лице и тяло, декоративна козметика и козметика за солариум. Elizabeth Arden използва най-модерната технология в козметичната индустрия. Сред най-известните продукти за кожа е и кремът за лице на Elizabeth Arden, който предпазва и регенерира сухата кожа. С уникалната козметика Elizabeth Arden ще поддържате кожата на лицето и тялото си свежа и жизнена.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: