Dolce&Gabbana The One For Men Eau de Parfum за мъже

1x
Срок на доставка:
около 3 работни дни

Отстъпка 24 %  24 %
Налични над 10 бр Най-продаваният вид
130,90 лв 99,90лв

Отстъпка 18 %  18 %
Налични над 10 бр
96,90 лв 79,50лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
128,80лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Мъжкият парфюм The One е символ на елегантност и чувственост, който е лишен от класическа концепция, посредством печата на модерността. Това го прави лек, като същевременно се характеризира с аромат на пикантна ориенталска хармония на тютюневи и рафинирани дървесни нотки. Парфюм Dolce & Gabbana The One е мек, кадифен, с портокалов цвят с опияняващ, маслен и свеж аромат.

Мнения за продукта 4.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 1оценки от потребители

Оценка 1x

Явор Велинов

Това, че тоалетната вода е нетрайна не е защото е неоригинална! Още от както Dolce & Gabbana пуснаха на пазара The One, доста хора се оплакваха от много слабото му представяне именно в аспекта трайност. Което и доведе до логичното пускане на Eau de Parfum версия, която се представя осезаемо по-добре откъм трайност, а в същото време аромата е същия....(по който 90% от жените са луди :) )....Така че ако искате да получите по-добра трайност, съвета ми е да заложите на Eau de Parfum версията, заслужава си малко по-високата цена!

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: