Dolce&Gabbana K Подаръчен комплект за мъже EDT 50 ml + балсам след бръснене 75 ml

1x
Код на продукта: 97629 Налични над 10 бр 95,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти Dolce&Gabbana K
Други варианти за Dolce&Gabbana K Подаръчен комплект
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Dolce&Gabbana е известна италианска марка, която създава облекло, дамски чанти, обувки, слънчеви очила и разбира се неповторими парфюми. Парфюми Dolce&Gabbana привличат вниманието със своята ненатрапчивост и феерия. Парфюми D&G са за всяка жена, която желае да бъде център на внимание и за всеки мъж, който иска да се докосне до италианския стил и атмосфера, в която Ви пренася аромата. В портофлиото на марка Dolce & Gabbana ще намерите парфюмни лосиони за тяло, дезодоранти и други део продукти. Декоративната козметика на марката съчетава модата и красотата по един чудесен начин. Експлозия от цветове и качество - точно с това компанията е най-популярна. Козметиката Dolce & Gabbana е отлично допълнение към Вашия парфюм.

Подобни продукти Подобни на Dolce&Gabbana K

Харесвате ли аромата на Dolce&Gabbana K? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Dolce&Gabbana K и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 4.5

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Рангел

свеж и приятен мъжки аромат,препоръчвам

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: