Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum за жени 75 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 58922 Не е наличен Следете наличност на продукт 58,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Цветният дамски парфюм Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa е нова версия на едноменния аромат Dolce от 2014, който бе представен в търговската мрежа в началото на 2016 година. Както и при предишните издания, ароматът е вдъхновен от Сицилия и италианската жена. Съставът започва с екзотични плодови нотки на цвят от папая и свежи листенца от нероли, бял амарилис царува в сърцето на състава, заедно с бяла водна лилия, бял нарцис и съблазнителен букет от два вида рози: така наречената Африканска роза и турска роза. Мускусни, дървесни, меки и леко пикантни акорди от сандалово дърво, мускус и кашмир образуват основата на дамския парфюм Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa.

Подобни продукти Подобни на Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa

Харесвате ли аромата на Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Dolce&Gabbana Dolce Rosa Excelsa и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: