DKNY DKNY Women Fall Eau de Toilette за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Подчертайте женствените си достойнства с продуктите от серията DKNY DKNY Women, която е представена през 2000 г. Гамата освен популярната парфюмна вода включва и лосион за тяло и душ гел, впечатлява не само с флорално-плодовата си ароматна композиция, но и с елегантния дизайн на опаковката, който е намерил вдъхновение в атмосферата на един от най-оживените градове в света - Ню Йорк.

Флорално-плодов парфюм за чувствени жени

Както вече посочихме по-горе, звездата на тази серия е парфюмната вода DKNY DKNY Women. Аромат, който ще се превърне в най-красивото украшение за всеки сезон, съчетавайки в себе си грацията, елегантността и радостта от живота. Ароматната композиция на тази необикновена парфюмна вода се открива с акорди на свеж портокал и мандарина, както и с уханието на домат. Сърцето ви превежда през цъфтяща градина, украсена с акорди на иланг-иланг, жасмин, рожков, орхидея, лотос и нарцис. Ароматният концерт завършва с чувствени акорди на слънчев кехлибар, животинска кожа, сандалово дърво, бреза и пачули.

Големият успех на тази парфюмна вода е последван от други дамски парфюми като DKNY DKNY Women Energizing 2011 или DKNY DKNY Women Summer 2016 и DKNY DKNY Women Summer 2018.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Доставка:
Сертификати: