Dermalogica PowerBright TRx C -12 Pure Bright Серум за лице за жени 50 ml

Код на продукта: 113556 Налични над 10 бр 152,60 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Dermalogica PowerBright TRx C -12 Pure Bright Серум за лице купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Ако търсите продукти за грижа за кожата, които наистина дават ефективни резултати, съсредоточете се върху американската козметика Dermalogica. Веднъж, ако поверите грижата за вашата кожа на хидратиращия крем, маска, грижа за очите, серум за кожа и други продукти от тази марка, то ще спестите дълги часове в търсене на перфектната козметика. Dermalogica е марка, от която вероятно ще останете доволни за цял живот. Избор, който хиляди професионалисти по целия свят са направили, защото наистина са ефективни.

Dermalogica представя нов начин за грижа за кожата

Американската марка Dermalogica е основана през 1986 г. от британската кожна терапевтка Jane Wurwand. След като емигрира в Съединените щати, тя открива значителни пропуски в областта на дерматологията, тя основава International Dermal Institute. Тук тя започва да обучава нови терапевти, но скоро започва да се сблъсква с липсата на подходяща козметика. Самата Jane Wurwand отлично познава проблемите на чувствителната кожа, защото страда от дерматит и екзема, а предлаганата козметика на този етап не отговаря на очакванията й за перфектна грижа. Ако огледате американския пазар по това време, бихте намерили козметика с изкуствени оцветители и парфюми, увити в кофти опаковки. Кожният терапевт решава да сложи край на всичко това. Въвежда нови принципи за грижа за кожата, използвайки най-новите научни познания, предлагащи най-доброто от козметиката и фармацията. Така се ражда марка Dermalogica.

Номер едно в професионалната грижа за кожата

От създаването си Dermalogica във формулата си не използва консерванти и вещества, които запушват порите. Резултатът е популярна козметика без изкуствени парфюми, багрила, парабени, алкохол и други нежелани вещества. Продуктите гордо носят наименованието „веган-приятелски“, така че напълно отговарят на строгите веган стандарти, не се тестват върху животни. Днес Dermalogica има повече от 100 000 сертифицирани терапевти.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: