Подарък при покупка от марка Gres.

Дефузери

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Дефузери

Изпълнете апартамента или офиса си с прекрасен аромат за интериор! Дифузер и/или спрей за интериор ще стимулират сетивата ви и ще създадат уникална атмосфера в избраното от вас пространство. Най-популярните аромати са със силни плодови, флорални, дървесни и мускусни нотки. Благодарение на модерния си дизайн дифузерите са и стилни интериорни аксесоари.

Как да използвате дифузер ароматизатор за интериор

Елегантният дифузер се използва като дървени пръчици се потапят в аромата и след това от тях се отделя прекрасен аромат, който ще изпълни дома или офиса. Поставете ратановите пръчици в ароматната есенция и контролирайте силата на аромата като добавяте или изваждате различен брой пръчици. Ако поставите аромадифузера далеч от пряка светлина, източници на топлина и течение, той ще ви радва значително по-дълго. И внимавайте, защото ароматизаторите за интериор са запалими - затова ги дръжте далеч от огън и деца.

Предложения за аромадифузери и спрейове за интериор

Популярните ароматизатори с дифузер и спрейове за интериор се произвеждат от австралийската марка Glasshouse или италианската марка Culti. Те се открояват навсякъде - от коридора и кухнята до всекидневната и банята. Опитайте ароматизатора за интериор с дифузер Culti Stile Aria, вдъхновен от летния уют на остров Капри. През есента и зимата ориенталски дифузер като Culti Stile Fuoco с цитрусови плодове, роза, карамфил и пачули ще ви зареди с енергия.

Доставка:
Сертификати: