Davidoff Cool Water Sea Rose Summer Seas Eau de Toilette за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Дамски парфюм Davidoff Cool Water EDT поставя началото на нова серия. Бестселърът се отличава с морски, плодови и горски акорди, той дава прилив на енергия на своите притежатели, въвежда ги в интимен контакт с магията на водата и предизвиква усещане за прераждане. Cool Water Woman е създаден от парфюмериста Pierre Bourdon през 1996 г., за да е в унисос с успешния мъжки аромат Cool Water от 1988 г..

Davidoff Cool Water: Дамска козметика със свеж акватичен аромат

Козметичната линия Davidoff Cool Water предлага огромен избор от тоалетни води, дезодоранти, душ гелове и лосиони за тяло. Гамата се отличава с впечатляващ син или розов дизайн, което ги прави подходящи за подаръци. Davidoff Cool Water ще зарадва всяка жена.

Davidoff Cool Water Wave, Night Dive... Изпробвайте бестселърите!

В допълнение към парфюм Davidoff Cool Water можете да се насладите изцяло на атмосферата на лятото с Davidoff Cool Water Wave. "Купувам този парфюм от няколко години ", казва Александра в ревюто си. "Ухае невероятно. Използвам и други марки, но се връщам към този аромат с безкрайно удоволствие... Напомня ми за лятото и ваканция на морето " Вечерната вариация на Davidoff Cool Water е мистичната и омагьосваща тоалетна вода Night Dive. "Обичам го. Той е очарователен и специален, " . Ще бъдете ли съблазнени от очарованието на серия Davidoff Cool Water?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest