Clinique Happy Eau de Parfum за жени 30 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

3x
Код на продукта: 20478 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за Clinique Happy Eau de Parfum

Отстъпка 30 %  30 %
Налични от 1 до 3 бр.
71,50 лв 49,90 лв

Отстъпка 21 %  21 %
Налични над 10 бр
41,80 лв 33,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
72,10 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Парфюм Clinique Happy е цветно- плодов и свеж. Сърцевината пулсира с пресни, уханни плодове и разкошни цветя. Жизнерадостен, игрив, закачлив и позитивен аромат на радост, ухание на една слънчева, щастлива сутрин. През 1998г. парфюм Happy става най- добрият аромат за жени.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 3оценки от потребители

Оценка 3x


Красимира П.

Този парфюм изцяло кореспондира с името си. Носи ми много радостно настроение, излъчва щастие. Подходящ за всеки ден, през цялата година. Богато флорално-плодово ухание! Препоръчвам!

  • Радост!
peps

Обужавам го

Robertina

Оригинален, доставката беше без проблем.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: