Clarins Instant Light Natural Lip Perfector 01 Rose Shimmer Подаръчен комплект за жени гланц за устни 12 ml + гланц за устни 12 ml 08 Plum Shimmer
Нюанс: 01 Rose Shimmer

Код на продукта: 102805 Не е наличен Следете наличност на продукт 46,40 лв
Други варианти Clarins Instant Light Natural Lip Perfector
13 Pink Grapefruit

= блясък за устни 12 ml + блясък за устни 14 Juicy Mandarin 12 ml

Без брокат розов, корал

Отстъпка 16 %  16 %
Налични над 10 бр
54,40 лв 45,40 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Козметика Clarins е създадена през 1954 година от студента Jacques Courtin-Clarins. От самото начало Clarins се фокусира върху най-ефективните, но безопасни козметични продукти. Още през 1980 година козметика Clarins е сред най-продаваните луксозни козметични марки във Франция. В последствие продуктите на марката започват да се предлагат в САЩ и в Европа. От 2002 година започва да се произвежда и козметика за мъже. Марката Clarins използва повече от 160 различни вида растителни екстракти, които се грижат за кожата и спомагат в борбата срещу появата на бръчки. Clarins предлага също и козметика за тяло, която хидратира кожата и поддържа нейната еластичност. Декоративната козметика Clarins предлага широка гама от цветове и козметични продукти, подходящи за всеки тип кожа.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: