Christian Dior Poison Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

4x
Код на продукта: 943 Не е наличен Следете наличност на продукт 102,30 лв
Други варианти за Christian Dior Poison Eau de Toilette

Отстъпка 14 %  14 %
Налични над 10 бр
179,90 лв 154,00 лв

Отстъпка 12 %  12 %
Налични над 5 бр
128,90 лв 114,00 лв
96,90 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марката Christian Dior се появява на модния пазар точно след войната и предлага нови за времето си продукти. Парфюми Dior предлагат изключително качество и лукс, които стават символ на марката. При тях се използват само висококачествени съставки, които са ръчно селектирани. Парфюми Christian Dior се предлагат в богата гама от ориенталски аромати и чудесни свежи ухания, съвременни модни експерименти и доказани класики за консервативните клиенти. Освен парфюмите Dior предлага и огромен асортимент от декоративна козметика и продукти за грижа за кожата, създадени по съвременни технологии. Висококачествените козметични продукти са направени от чисти и безвредни съставки, които не са тествани върху животни.

Мнения за продукта 4.3

(оценен 4x)

  • 100 %от клиентите го препоръчват
  • 4xмнения на клиенти

Оценка 4x


Ebru Topal

Чудесен аромат, незабравимо усещане.

Σαλουπη Παναγιώτα

Σε ευρω δε λέτε πόσα χρήματα είναι

Меги Попова

Невероятен

viktoria hristova

Прекрасен аромат!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: