Christian Dior Les Creations de Monsieur Dior Diorissimo Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
202,40 лв
Доставка:
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

През 2009 г. модна марка Dior отдава почит на своя основател като лансира на пазара тоалетна вода Les Créations de Monsieur Dior, състоящо се от пет интензивни, флорални и най-вече елегантни аромата. Те имат за цел да напомнят за най-красивите рокли, създадени от Monsieur Dior и за любимите му цветя. Кристиан Диор е влязъл в историята с изключителния си усет към модата, но също така и с желанието си да създава зашеметяващи парфюмни композиции, които ще станат част от живота на много жени. Мечтата на Диор е била тоалетна вода, базирана на момина сълза. Това е било любимото му цвете. Напомняли са му за аромата на ранното му детство и за майка му. Бил толкова пристрастен към тях, че ги слагал в роклите си за късмет, когато представял новите си колекции. Мечтата на Диор се сбъдва и парфюм Dior Diorissimo вече се предлага.

Тоалетна вода Dior Diorissimo има за цел да въплъти екстравагантност, изтънченост и разкош, точно както Dior Couture. Ароматът се отваря с любимата на Dior момина сълза, сърцето предлага индийски жасмин, а основата, мускус.

Dior Diorissimo е светъл като пролетно утро и флорален - за щастливата, уверена в себе си жена, която търси качество, доказано във времето.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 75 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

само тук го имаше и сайта ми се стори истински

  • еее, въпроса е глупав. всеки харесва различни парфюми... няма предимства : )
  • няма
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: