Christian Dior J´adore Eau de Parfum за жени 5 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 51409 Не е наличен Следете наличност на продукт
Други варианти за Christian Dior J´adore Eau de Parfum

Отстъпка 23 %  23 % Безплатна доставка
Налични от 1 до 3 бр.
309,90 лв 238,40лв

Отстъпка 16 %  16 % Безплатна доставка
Налични над 10 бр
247,30 лв 206,50лв

Отстъпка 7 %  7 % Безплатна доставка
Налични над 10 бр
156,30 лв 145,30лв

Отстъпка 5 %  5 % Безплатна доставка
Налични над 10 бр
116,00 лв 110,20лв
Подаръчни комплекти Christian Dior J´adore Eau de Parfum купете изгодно в 1 подаръчен комплект

=EDP 100ml + EDP 10ml

Отстъпка 7 %  7 % Безплатна доставка
Налични над 10 бр
238,70 лв 222,00лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Перфектният и неповторим парфюм Jadore е израз на абсолютната женственост. Ароматът е богат и светъл, плодово- цветен, съчетаващ бергамот и опияняващ букет от царствени рози и пленителен жасмин. Чувствено- сладките, леко остри и балсамови плодове придават на парфюм Christian Dior Jadore неустоим чар. Женственият, овален златен флакон с форма на класическа амфора е вече легенда. Jadore е модерен, бляскав аромат, който е станал изключително популярен, по тази причина e разработен в редица варианти на различни концентрации. Неговият разкошен, златен аромат ухае върху кожата като слънчеви лъчи. Символ е на новата концепция на марката Dior за женственост, елегантност и стил, който не може да се сбърка с никой друг аромат. Пуснат е в продажба през 1999 година, а през 2001 година става най- добър дамски парфюм. Парфюмеристът сътворил аромата е Calise Becker.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: