Christian Dior Hypnotic Poison Подаръчен комплект за жени EDT 30 ml + лосион за тяло 75 ml

Код на продукта: 98522 Налични над 5 бр
 
 
107,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти Christian Dior Hypnotic Poison
Други варианти за Christian Dior Hypnotic Poison Подаръчен комплект
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марката Christian Dior се появява на модния пазар точно след войната и предлага нови за времето си продукти. Парфюми Dior предлагат изключително качество и лукс, които стават символ на марката. При тях се използват само висококачествени съставки, които са ръчно селектирани. Парфюми Christian Dior се предлагат в богата гама от ориенталски аромати и чудесни свежи ухания, съвременни модни експерименти и доказани класики за консервативните клиенти. Освен парфюмите Dior предлага и огромен асортимент от декоративна козметика и продукти за грижа за кожата, създадени по съвременни технологии. Висококачествените козметични продукти са направени от чисти и безвредни съставки, които не са тествани върху животни.

Подобни продукти Подобни на Christian Dior Hypnotic Poison

Харесвате ли аромата на Christian Dior Hypnotic Poison? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Christian Dior Hypnotic Poison и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: