Chopard Brilliant Wish Eau de Parfum за жени 30 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

8x
Код на продукта: 69476 Налични над 10 бр
20,60 лв Препоръчителна цена на дребно
Спестявате 3,60 лв (17%)
17,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Chopard Brilliant Wish Eau de Parfum

Отстъпка 15 %  15 %
Налични над 10 бр
50,70 лв 43,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Chopard е една от многото компании решили да предложат на клиентите си парфюми като допълнение към изящните бижута, които произвежда. За разлика от комерсиалните марки, парфюми Chopard не са толкова широко разпространени, но предизвикват интерес в много потребители. Парфюм Chopard е подходящ за почитателите на тайнствения, мистичен, ориенталски аромат. Марката Chopard предлага на почитателите на ориенталските аромати не само парфюми, но и козметика, която ще донесе свежест и добро настроение в ежедневието.

Мнения за продукта 4.5
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 8оценки от потребители

Оценка 8x


Rumyana

Невероятен парфюм! Бях меко казано изненадана от аромата, тъй като го поръчах насляпо. Ориенталското в него е едва загатнато, защото в основата му амбрата и дървесните нотки само подкрепят ненатрапчивия, но завладяващ мускус. Създава ми усещането за жизнерадостна, уверена и нежна женственост. Тестерът от 30 млл беше с капачка, което направи нещата още по-приятни за мен, а цената е без коментар! Това е сайт, от който пазарувам повече от година и не може да бъде надминат по цени и оферти от никой друг до сега!

Милена

Препоръчвам

  • Не очаквах тестера да е така траен, страхотен аромат, много нежен :)
Грациела

Препоръчвам на дами ,които харесват по-леки аромати

  • Приятен аромат
  • Не е особено траен
Нина

Не е скъп.

  • Нежен,лек, много хубав аромат!
Ивето Д.

Страхотен аромат и е доста траен

  • Страхотен аромат и е доста траен

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: