Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum за жени 50 ml

1x
Код на продукта: 65882 Не е наличен Следете наличност на продукт 43,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
70,40 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Парфюм Calvin Klein Deep Euphoria е първият флорално-шипров аромат на тази марка. Дизайнът на флакона ни подсказва, че това е аромат, на който не липсва женственост и чувственост. Напротив, истинско изобилие, който се превръща в тайно ви оръжие в играта на съблазняването.

Чувствен флорално-шипров аромат

Знаете ли какъв парфюм ползват фаталните жени, на които мъжете не могат да устоят? Ще разберете още с първия полъх, базиран на контрастни акорди. Изборът на съставки създава хармонична връзка. Въведението ще ви поднесе акорди на Cascalone, портокалови листенца и пикантни тонове на бял пипер. Сърцето на парфюма ще ви отведе до цъфтяща градина и ще ви позволи да усети завладяващи акорди на арабски жасмин, божур и нежни рози. Топли дървесни тонове, пачули и съблазнителен мускус отзвучават в основата.

Топла вечер е, разхождате се по тихите улици, придружени от мъжа на вашите мечти, обгърнати сте във вълшебния аромат на парфюм Calvin Klein Deep Euphoria, създаден за вечер и специални поводи.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 %от клиентите го препоръчват
  • 1xмнения на клиенти

Оценка 1x

Mira Spasova

Страхотен! Нежен и в същото време индивидуален. Много траен аромат и се развива постепенно.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: