Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum за жени 100 ml

1x
Код на продукта: 65881 Налични над 10 бр 83,50 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Calvin Klein Deep Euphoria Eau de Parfum
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Парфюм Calvin Klein Deep Euphoria е първият флорално-шипров аромат на тази марка. Дизайнът на флакона ни подсказва, че това е аромат, на който не липсва женственост и чувственост. Напротив, истинско изобилие, който се превръща в тайно ви оръжие в играта на съблазняването.

Чувствен флорално-шипров аромат

Знаете ли какъв парфюм ползват фаталните жени, на които мъжете не могат да устоят? Ще разберете още с първия полъх, базиран на контрастни акорди. Изборът на съставки създава хармонична връзка. Въведението ще ви поднесе акорди на Cascalone, портокалови листенца и пикантни тонове на бял пипер. Сърцето на парфюма ще ви отведе до цъфтяща градина и ще ви позволи да усети завладяващи акорди на арабски жасмин, божур и нежни рози. Топли дървесни тонове, пачули и съблазнителен мускус отзвучават в основата.

Топла вечер е, разхождате се по тихите улици, придружени от мъжа на вашите мечти, обгърнати сте във вълшебния аромат на парфюм Calvin Klein Deep Euphoria, създаден за вечер и специални поводи.

Подобни продукти Подобни на Calvin Klein Deep Euphoria

Харесвате ли аромата на Calvin Klein Deep Euphoria? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Calvin Klein Deep Euphoria и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 5.0

(оценен 1x)

  • 100 %от клиентите го препоръчват
  • 1xмнения на клиенти

Оценка 1x

Mira Spasova

Страхотен! Нежен и в същото време индивидуален. Много траен аромат и се развива постепенно.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: