Calvin Klein CK One Summer Daze Eau de Toilette

          
В наличност   |  (ID: )
46,60 лв
Доставка:

Описание

Изкушавате ли се от идеята за пътешествие из Америка, приключения и много слънчеви дни? Тогава сърцето ви със сигурност ще бъде покорено от Calvin Klein CK One Summer Daze. Унисекс аромат, вдъхновен от лятото - сезонът на емоциите, когато се събуждат най-съкровени чувства за забавление и веселие. Парфюмът е представен през 2022 г. и ще ви допадне не само с аромата си, но и със състава и флакона си. Създаден е по веганска формула и 89% от съставките са с естествен произход. Флаконът е изработен от рециклируем материал, напомнящ цвета на слънцето. Ароматът е идеален за ежедневно носене през топлите пролетни и летни дни.

Унисекс парфюм Calvin Klein е най-добрият летен аксесоар

Началото ще ви докоснат цитрусови акорди на плод кумкуат. Сърцето е комбинация от мента и чай, които ще ви доставят още по-голяма свежест. А базата? Базата улавя емоцията на лятото чрез опасно чувствен бял мускус и земен ветивер.

Открийте други изключителни унисекс парфюми от линията CK One

Гамата Calvin Klein CK One предлага голям избор от популярни продукти, включително лимитирани летни издания . През 2019 г. е представена ароматно-акватичната EDT Calvin Klein CK One Summer 2019. През 2020 г. е лансиран и цитрусовия аромат EDT Calvin Klein CK One Summer 2020, а година по-късно и Calvin Klein CK One Summer 2021, който отново се отличава с доминиращи цитрусови акорди.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.8

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Лидия И.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Препоръчвам

  • Аромата и трайността
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Супер аромат.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest