Bottega Veneta Bottega Veneta Eau de Parfum за жени

2x
Срок на доставка:
около 3 работни дни

Отстъпка 15 %  15 %
Налични над 10 бр Най-продаваният вид
200,90 лв 170,90лв

Отстъпка 17 %  17 %
Налични над 10 бр
115,90 лв 95,90лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
134,60лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Bottega Veneta е модна марка за аксесоари от кожа и парфюми. Модната къща пуска първия си аромат със същото име, в сътрудничество с Coty Prestige. Парфюм Bottega Veneta Bottega Veneta е представен като ароматния подпис на модната къща, описан като "невидим, частен лукс". Дамският парфюм Bottega Veneta е с аромат на кипарис, цветни нотки и дух на кожа, въведен на пазара през 2011 година.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 2оценки от потребители

Оценка 2x


Иванка А.

Препоръчвам горещо!

  • Влудяващо добър! Ползвах два други аромата, които доста се доближават до този, но начина, по който стои BV e неподражаем. радвам се, че се реших на този разход - заслужава си всяка стотинка. Тотално усещане за лукс!
Д.Боев

Фамозно творение на Ботегата,не напразно фирмата е под шапката на КОТИ,един много изтънчен аромат,изключително фин модерен,с невероятна трайност и шлейф,много достъпна цена за това качество благодарение на Парфимо,които се стараят винаги да бъде наличен,оценка отличен.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: