Поръчайте удобно и безопасно онлайн

Уважаеми клиенти,

ситуация, в която никой никога не е предполагал, за съжаление се е превърна в ежедневна реалност. Експертите ни призовават за строги хигиенни противоепидемиологични мерки за безопасност, включително свеждане до минимум на личните срещи. Но всички сме с ясното съзнание за създалата се ситуация и всички сме загрижени. Нека заедно победим разпространяващия се вирус, за да можем да започнем да живеем нормално така, както бяхме свикнали.

Мислим за здравето на всички нас.

В Parfimo.bg продължаваме да работим така, че поръчаните стоки да пристигат бързо и безопасно. Спазваме строго всички хигиенни мерки и следваме съветите на експертите. Носим маски и ръкавици, разбира се всички куриери са въвели този режим на работа.

Дори в новата ситуация ние обработваме всички поръчки за вас незабавно. По последна информация няма причина за забавяне на пратките. В контакт сме с всички превозвачи и активно следим текущата ситуация.

Препоръчваме да заплатите вашата поръчка с кредитна или дебитна карта на куриера когато получавате вашата пратка или можете да направите плащане чрез електронно банкиране по нашата банкова сметка.

Поради настоящата ситуация може да има леки закъснения в доставката.

Услугата "доставка до офис" е временно преустановена, за да сведем до минимум струпването на хора на едно място.

Сигурни сме, че можем да го направим заедно. Пожелаваме на вас и вашите близки спокойни дни и добро здраве.

Екипът на Parfimo.bg ви благодари за указаното доверие!

Доставка:
Сертификати: