Batiste Original Сухи шампоани за жени

          
В наличност   |  (ID: )
9,70 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
7,00 лв
          
В наличност   |  (ID: )
5,50 лв

Описание

Нямате време сутрин да миете, изсушавате и оформяте косата си? Предпочитате ли да поспите още малко? Сухи шампоани Batiste ще ви спасят. Козметика за коса Batiste е номер едно на британския пазар повече от 30 години. Уникалната композиция печели редица козметични награди, а милиони жени и мъже в повече от 60 държави разчитат на шампоани Batiste. Марката предлага широка гама, в основата на всички сухи шампоани е иновативна формула с нишесте. Продуктът се прилага в корените на косата и е насочен към абсорбиране на излишния себум, който се отделя от скалпа. Продуктите на козметика Batiste са с невероятни аромати и изключително богата гама. Консистенцията е с леки нюанси, за да може той перфектно да се слее с цвета на вашата коса.

Как сух шампоан Batiste ще помогне на косата ви?

Сухият шампоан премахва излишното омазняване в корените на косата и по този начин незабавно я освежава. Batiste ще добави обем и приятен аромат на косата ви само за минута. Можете да изберете сух шампоан с аромат на рози, череши или екзотични плодове? Марка Batiste знае добре, че един сух шампоан не може да отговаря на нуждите на всеки тип коса. Ето защо предлага огромен асортимент от сухи шампоани. Какъвто и тип коса да имате, Batiste има решение за вас. Изпробвайте най-бързия и лесен начин да се радвате на красива коса през целия ден!

Batiste: По всяко време и навсякъде

Можете да направите всичко със сух шампоан Batiste. Можете да спестите няколко минути по време на сутрешната си рутина или да освежите косата си по време на дълъг ден в офиса. Той е идеален, ако искате да излезете вечер веднага след работа или да отидете на тренировка. Уморената и заплетена коса веднага получава перфектен бласък и обем. Всичко, което трябва да направите, е да разклатите флакона, да напръскате сух шампоан Batiste в корените и да го масажирате в косата и скалпа с пръсти. След това срешете и оформете косата си както обикновено. Batiste просто прави живота ви по-лесен.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Като цяло е добър, но все пак нищо не може да се сравни с измитата коса

  • Не мога да кажа
  • Няма
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest