Amouage Honour Man Eau de Parfum за мъже

2x
Срок на доставка:
около 3 работни дни

Отстъпка 17 %  17 %
Налични над 10 бр Най-продаваният вид
308,90 лв 256,70лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
Мнения за продукта 3.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 2оценки от потребители

Оценка 2x


Bg

Като се събере "дружина" има едни такива вербални шегички, като - " ... ХА, ЕЙ ТУКА СЕ ... " и др., които издават на публиката доброто настроение на компанията, та и аз сега ... Мама имаше градина с цветя и подправки, а тате - като заклет ловец и рибар, познаваше добре билките и някак неусетно и естествено станах, покрай това - ценител на добрите и силни аромати. Считам, че онези, които приличат по нещо на мен, макар и кратко описано, трябва да опитат мъжкия ХОНОР! Никога не съм срещал този бранд в магазинната мрежа и когато се престраших да го поръчам "on line", при първото му ползване "ме извади от чорапите ми"! Това нещо го е правил майстор !!! Нанесох 5 произволни впръсквания и тръгнах на някъде ... След няколко минути усетих задушаващата му сила, като на индийската тубероза и през целия ден се чувствах като в ароматната му холограма, каквото и да се подразбира от това!?! Този аромат не изветрява леснооо! Подобни удачни смесици от флорални и други аромати са рядкост! Ха сега ... !

Борис

С нанасянето му се усещат пиперите - осезаемо, но не и дразнещо. Само след малко аромата и уханието започват да мутират от остри към разтварящи се в ефира. След няколко часа вече имам усещането, че за пореден път е мутирал, като застиваща лава от вечерни желания. Имам чувството, че е създаден да Ви дава самочувствие в обществото, т.е. подходящ е за употреба - когато сме на работа. Внимавайте в количеството ,което нанасяте силата му е неподозирана. Ползвам го отскоро и не съм усетил още шлейфа му, но на цената на която се предлага няма как да сгрешите!


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: