ALCINA Volume Mousse Обем на косата за жени 150 ml

категория: Обем на косата
Код на продукта: 106504 Налични от 3 до 5 бр.
24,00 лв Спестявате 7,20 лв (30%)
16,80 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни

Описание на продукта

Марка ALCINA

Всеки от нас е уникален. Всяка кожа има различни нужди и заслужава необходимото внимание без компромиси. Популярната козметична марка ALCINA ще осигури първокласна грижа на вашето лице, тяло и коса.

Качествена козметика от Германия

Немската марка ALCINA е основана в средата на миналия век от Kurt Wolf , която съчетава традиция с модерни иновации и модни тенденции. В своето портфолио предлагат: дневени кремове, почистваща козметика за лице, грижа за косата и много други продукти, предпочитани от хиляди потребители и професионалисти по целия свят.

Името на марката е взаимствано от операта Alcina на немския композитор Георг Фридрих Хендел. Това великолепно музикално произведение е посветено на вълшебната и мистериозна женственост във всичките му форми и източник на вдъхновение за козметика ALCINA. Жените отдавна са в центъра на интереса на немската марка козметика, но през 2014 г. започват да предлагат продукти и за мъжете.

Опитайте се на любимите си грижи От десетилетия ALCINA се опитва да предлага на своите клиенти козметични продукти според типа кожа и възраст. И трябва да се каже, че се справя чудесно. Пробвайте козметика ALCINA и се присъединете към милионите щастливи фенове на тази марка.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: