Adolfo Dominguez Viaje a Ceylan Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 58231 Не е наличен Следете наличност на продукт 17,90 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Adolfo Dominguez Viaje a Ceylan Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Adolfo Dominguez е марка, излязла на пазара през 1973 година. Характерният испански стил, съчетан в парфюмите на марката е свързан основно с изискванията на функционалната и елегантна градска мода. Мъжките и дамски парфюми Adolfo Dominguez са идеално допълнение към този стил.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: