Schwarzkopf Professional BC Cell Perfector Repair Service Express Shot Комплект за жени 8x 10ml BC Cell Perfector Repair Service Express Shot

Описание

Добре познато лого със силует на черна глава със сигурност не е необходимо от представяне. Професионална козметика Schwarzkopf Professional има традиции от повече от 120 години и посвещава времето си на изследване на косата и предлагане на ефективни продукти в нейната грижа, както оформяне и оцветяване. Ако марка на пазара разбира перфектно косата от всеки тип и знае как да се грижи, това е Schwarzkopf Professional. Днес тази козметика е символ на качество, надеждност, доверие и е спечелила хиляди различни патенти. Повечето от тях правят малка революция на козметичния пазар. Каква е основната мотивация на марка Schwarzkopf Professional? Това е красивата коса.

Козметика Schwarzkopf Professional?

Началото е поставено през 1898 г. Ханс Шварцкопф по това време отваря собствена аптека в Берлин и може би осъзнава, че името Schwarzkopf ( = черна глава ) е подходящо име за козметика за коса. Не след дълго аптеката на г-н Schwarzkopf започва да предлага водоразтворим прахообразен шампоан - един от първите продукти на козметичния пазар, който се превръща в абсолютен хит. През 20-те години на миналия век предлага течен шампоан , а през 1949 г. крем шампоан в тубичка. През 60-те години лансира първия фиксиращ продукт Taft или " течна мрежа за коса ", както и уникалната боя за коса Schwarzkopf Igor Royal , която днес можете да намерите в над 120 нюанса. Печелят популярност и много други продукти в грижа за косата, балсами и бои.

Какви продукти на Schwarzkopf Professional предпочитате?

Подкрепете собствената си индивидуалност и покажете най-добрата част от себе си с козметика за коса Schwarzkopf Professional. Стилизиращата серията Osis ще ви помогне всеки път да сте с перфектна прическа. Едни от най-продаваните продукти от марката са изглаждащ серум Flatliner , стилизираща гума Thrill и спрей за блясък на косата Sparkler . За всеки тип коса ще се погрижи линията BC Bonacure , която предлага шампоани, балсами и маски за суха, увредена, фина, боядисана и нормална коса. Schwarzkopf Professional предлага продуктовата линия и за мъже 3DMEN , докато Schwarzkopf Silhouette ще осигури надеждна фиксация за вашата прическа. Какъв продукт ще изберете за вашата грива?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest