HUGO BOSS Boss The Scent Parfum Edition 2017 Eau de Parfum за жени 50 ml

Не е наличен   |  (ID: 81765)
102,20 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Парфюм HUGO BOSS Boss The Scent For Her Perfume Edition от 2017 г. ще се хареса на мистериозни и чувствени жени, които обичат черния цвят и флирта. Композицията е предимно вечерна, но се откроява и при по-студено време. Не пропускайте шанса да бъдете кралица на всяко парти с парфюм Boss The Scent For Her Perfume Edition!

Луксозен флорален аромат с какао

Дамски парфюм Boss The Scent For Her от известната марка Hugo Boss е симфония, съчетана от праскова и фрезия, сърцето тупти в ориенталските ритми на скална роза и османтус. Екзотично какао в основата добавя сладка нотка на цялата композиция. Класическият черен флакон ни напомня, че това е аромат, който никога няма да излезе от мода. Черна рокля и този парфюм са чудесен избор за всеки специален повод.

Ориенталски чар от марка Hugo Boss

Високото съдържание на какао добавя нотка лукс към аромата на Boss The Scent For Her Parfum Edition. Планирайте вечерно събитие и се поглезете след натоварения ден. Напръскайте върху пулсовите точки - китките, ушните миди, сънната артерия, слепоочията, деколтето и лактите, за да се насладите максимално на аромата. Можете да подкрепите издръжливостта на парфюма, като нанесете неутрален мазен крем върху съответните зони.....И се наслаждавайте.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest