Elizabeth Arden Green Tea Лосион за тяло за жени 500 ml

          
В наличност   |  (ID: 4437)
24,80 лв
Доставка:

Описание

Ефектът на зеления чай е просто невероятен! Elizabeth Arden Green Tea (1999 г.), поставя началото с тази съставка на цяла серия парфюми и грижовна козметика, която много бързо става любима на целия свят. Знаете ли, че американската марка Elizabeth Arden е допринесла за разпространението на грима сред средната класа в началото на 20-ти век. С козметика Elizabeth Arden можете да сте сигурни, че поверявате красотата на традиции и дългогодишен опит. Най-известните парфюми на Elizabeth Arden са 5th Avenue и Green Tea.

Elizabeth Arden Green Tea

Парфюмната линия Green Tea винаги ви дава прилив на енергия и оптимизъм. Те са чисти, приятни и освежаващи аромати, особено подходящи за топлите пролетни и летни дни. Можете да експериментирате, тъй като серията предлага различни композиции и всеки ден да бъдете различни, тъй като се предлагат на много изгодни цени.

Съвети за козметика Elizabeth Arden Green Tea

Най-популярният продукт е неизменно Elizabeth Arden Green Tea, парфюм от края на миналото хилядолетие, който е смес от цитруси, мускус, жасмин, карамфил и, разбира се, зелен чай. Серията включва и крем за тяло, лосион за тяло и душ гел. "Страхотен и свеж аромат." "Дава енергия и добро настроение." "Изпитан във времето аромат, който обожавам за лятото. " - Това са само няколко от стотиците отзиви на нашия уебсайт. Други популярни варианти са Elizabeth Arden Green Tea Cucumber, Bamboo, Camellia, Mimosa, Summer, Nectarine Blossom, Lavender, Tropical, Yuzu, Exotic, Lotus

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(6 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 6x мнения на клиенти

Оценки 6x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ухае прекрасно

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвам серията Elizabeth Arden, уникални!

  • Защото са трайни , свежи и съм винаги доволна!
  • Без забележка
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Изключително приятно усещане след прилагане. Лека текстура и фин аромат. Страхотен продукт, лесен за прилагане предвид помпата.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Изключително много съм доволна от поръчката.

  • Коректност и достъпна цена.
  • Няма.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Съотношение цена-мл, аромат, марка, качество.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любимият ми свеж аромат

  • Най-доброто съотношение цена-качество на пазара
  • Няма

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: